sport OuluSport Oulu - korttisi kaikkeen kuntoiluun!

Himoliikkujille ja tavallisille kuntoilijoille kovin juttu on Sport Oulu -kortti, jolla voit harjoitella niin paljon kuin mielesi tekee kaikkiaan kahdeksassa eri kuntokeskuksessa Oulussa.

Kortilla voit liikkua Nallisportissa, Raatin uimahallilla, Oulun uimahallilla (Raksila), Jatulin liikuntakeskuksessa (Haukipudas), Ouluhallilla, Linnanmaan liikuntahallilla, Oulunsalon liikuntakeskuksessa ja Oulun urheilutalolla.

Sport Oulu -kortin hinta on 110 € / kk! Kortilla voit liikkua todella monipuolisesti ja edullisesti.

Maksu tapahtuu ennakkoon eikä erillistä liittymismaksua peritä. Voit maksaessasi hyödyntää myös Smartum- ja Tyky-liikunta- ja kulttuuriseteleitä.  Voit maksaa myös SporttiPassi- ja Smartum Saldo-verkkomaksuilla.

Sport Oulu -kortin voit tilata sähköpostitse Jimiltä! Muista lukea myös kortin käyttöehdot tämän sivun alalaidasta.

Tällä kokonaisuudella pysyt taatusti kunnossa!

Mitä kaikkia edellä mainituissa liikuntakeskuksissa voi sitten tehdä? Tässä pieni pintaraapaisu tarjolla olevista treenimahdollisuuksista. Kannattaa myös kysyä suosittua personal trainer -palvelua!

  • Nallisportissa on tarjolla squash, tenniksessä kuplahallin kaksi kenttää ja kesäisin myös viisi ulkokenttää, händis, racketball, pöytätennis ja sulkapallo.
  • Jatulin, Raatin ja Raksilan keskuksissa voit uida, käydä kuntosalilla, vesivoimistella, aqua zumbata ja vesijuosta sekä hydrobicata. Lisäksi Raatissa voit pelata händistä ja sulkapalloa.
  • Ouluhallilla voit kuntosalin lisäksi yleisurheilla, pelata händistä ja sulkapalloa.
  • Linnanmaan liikuntahallilla pelataan sulkapalloa ja jumpataan kuntosalilla.
  • Oulunsalon liikuntakeskuksessa on kaksi sulkapallokenttää ja kuntosali. Ilmoittautuminen palvelupisteeseen.
  • Oulun urheilutalolla on kolme kuntosalia, joista ainakin yksi on aina yleisökäytössä.
  • Tarjolla on myös verkkaritanssit ja ohjattuna ulkoliikuntana tehokävely, tehohölkkä sekä fillarijumppa.

Lisäksi ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on viikossa yli kuusikymmentä, eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kuntosalit ovat käytössä yleisövuorojen aikana.

Sport Oulu -kortilla saat myös etuja seuraavilta yhteistyökumppaneilta: Jussin Pyöräpiste, Ykkös Suutari ja Oulun Uinti.

Hallien yhteystiedot ja kuntosalien yleisövuorojen sekä vesijumppien aikataulut

​Sport-Oulu-kortin käyttösäännöt

Kun asioit Nallisportissa, Raatin liikuntakeskuksessa, Oulun uimahallissa Linnanmaan liikuntahallissa, Oulunsalon liikuntakeskuksessa, Ouluhallilla, Jatulissa tai Oulun urheilutalolla, niin esitä Sport Oulu -kortti kassalla. Verkkaritansseissa, tehokävelyssä ja -hölkässä esitä korttisi ohjaajalle. Sport Oulu -kortin haltijan on oltava vähintään 13-vuotias ja kortti on henkilökohtainen. Sinun on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti tai passi). Sport Oulu -kortti ei sisällä vakuutusta tapaturmien tms. varalta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä kavereillesi

Voimassaolevalla Sport Oulu -kortilla saat seuraavat lisäedut allaolevilta yhteistyökumppaneilta:

Oulun uinti

10 %:n alennus aikuisten alkeis- tai jatkotekniikkakursseista. Ilmoittautuminen sähköpostilla info@oulunuinti.fi (nimi, syntymäaika, s-postiosoite ja Sport Oulu -kortin numero tarvitaan).

Jussin pyöräpiste

MERIDA - pyörät nyt meillä. Tutustumistarjous -15 % myymälöissämme Valtatie 49 ja Jukolankuja 1-3

Ykkös-suutari

5 %:n alennus korkolappujen vaihdosta osoitteessamme Tehtaankatu 1

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Osuma.fi

Facebook